Stiri

  Stiri

Programul "Scoala altfel"


In premiera pentru Romania, an perioada 2-6 aprilie 2012, in scoli s-a desfasurat programul "Scoala altfel", un program al carui principal obiectiv este implicarea elevilor si a profesorilor in activitati de educatie non-formala, prin care sa fie puse in valoare preocuparile extrascolare, talentele si competentele elevilor.

In cadrul evenimentelor organizate in saptamana "Scoala altfel" la Colegiul Tehnic Energetic, a fost prezentat si proiectul "Practica in intreprindere simulata", proiect cofinantat din Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

La evenimente a participat si Qipa Individual Development, partener in cadrul proiectului "Practica in intreprindere simulata". Reprezentantii Qipa Individual Development, au propus elevilor prezenti exercitii de imaginatie din sfera psihologiei carierei. De exemplu, elevii prezenti au fost rugati sa raspunda la intrebarea "Ce ai face daca ai avea 10.000 de Euro?". Practicat zilnic, sau macar de cāteva ori pe saptamana, acest fel de exercitii ii poate ajuta pe elevi sa renunte complet la frica, la idei preconcepute si sa realizeze care este directia in care isi doresc sa mearga in viata.Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
© 2012 Practica in Intreprindere Simulata