Stiri

 
  Practica in intreprindere simulata

         „Practica in intreprindere simulata” este un proiect derulat in perioada ianuarie 2012- iunie 2013, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, axa prioritara 2: „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, domeniul major de interventie 2.1: „Tranzitia de la scoala la viata activa".

    Dinamica economico-sociala actuala ii pune pe absolventii de liceu in fata unor exigente din ce in ce mai crescute manifestate pe piata fortei de munca. Astazi, angajatorii isi doresc specialisti foarte bine pregatiti teoretic si practic, care pot intra in activitate intr-un timp scurt, cu un efort de invatare mult diminuat. Obiectivul general al proiectului este de a avea tineri absolventi mai bine pregatiti pentru a face fata provocarilor insertiei pe piata muncii sau continuarii studiilor si pentru a-si canaliza eforturile de dezvoltare intr-o directie care sa integreze vocatia lor si dezvoltarea de competente si abilitati cerute de angajatori. Proiectul pune bazele unui sistem inovativ si eficient de corelare a calificarilor si competentelor elevilor cu cerintele specifice necesare pe piata muncii.

Proiectul este realizat printr-un parteneriat intre Convex Network S.R.L. (beneficiar), Colegiul Tehnic Energetic (partener national) si Qipa Individual Development (partener national).


Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
© 2012 Practica in Intreprindere Simulata