Stiri

  Grup tinta

Grupul tinta al proiectului "Practica in intreprindere simulata" este format din 80 de elevi in ani terminaliai Colegiului Tehnic Energetic Bucuresti.
Selectia participantilor se va desfasura in perioada septembrie – octombrie 2012 are la baza principiul egalitatii de sanse si principiul non discriminarii. Includerea in grupul tinta se va face fara nici o discriminare, pe baza urmatoarelor criterii de eligibilitate:
    »Sa fie cetateni romani cu domiciliul in Romania;
    »Sa fie elevi ai Colegiului Tehnic Energetic Bucuresti;
    »Sa fie elevi in ani terminali – clasele a XI-a si a XII-a liceu ruta directa si a XIII-a liceu ruta progresiva;
    »Sa doreasca sa participe la programul propus.

Inscrierea in proiect se face pe baza unui dosar ce va contine formularul de inregistrare in grupul tinta, contractul de participare in proiectul „Practica in intreprindere simulata”, declaratie de consimtamant pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, adeverinta de elev.

In perioada 31.10.2012- 06.11.2012 a avut loc procesul de recrutare si selectie pentru inscrierea in proiectul "Practica in intreprindere simulata". Procesul a presupus analiza cererilor de inscriere la activitatile proiectului. Toti elevii doritori au fost inclusi intr-o baza de date, dupa completarea documentelor necesare (formular de inscriere în grupul tinta, contract de participare in proiect, declaratie utilizare date cu caracter personal, adeverinta de elev, declaratie pentru evitarea dublei finantari si copie dupa actul de identitate). In data de 09.11.2012 s-a intrunit comisia de selectie cu scopul selectarii persoanelor care vor face parte din grupul tinta al proiectului. In concluzie, urmare a acestui proces, au fost selectate 87 de persoane, elevi in ani terminali ai Colegiului Tehnic Energetic, care reprezinta grupul tinta al proiectului ID POSDRU/109/2.1/G/81777. Rezultatele procedurii de selectie au fost publicate la avizierul partenerului in proiect P1.Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
© 2012 Practica in Intreprindere Simulata